Μ.Βαρβιτσιώτης:Αδύναμος και ανίκανος ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει πολιτική σταθερότητα

«Δεν μπορεί να χρεώνουν στη ΝΔ ότι τρομοκρατεί τον κόσμο όταν ο Βαρουφάκης λέει δεν πειράζει ας πεθάνουμε...» δηλώνει στο theTOC.gr ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

 

Aναδημοσίευση 

         

' Η θα σχηματιστεί κυβέρνηση σταθερότητας με άξονα την ΝΔ και όλο το φιλοευρωπαϊκό τόξο ή θα παραταθεί η καταστροφική αβεβαιότητα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται «ανίκανος και αδύναμος» να πετύχει είτε αυτοδύναμη κυβέρνηση είτε κυβέρνηση συνεργασίας.

Σ' αυτό το «δίπολο» θέτει ο Μ.Βαρβιτσιώτης ,υποψήφιος βουλευτής στη Β. Περιφέρεια της Αθήνας με την ΝΔ, στη συνέντευξή του στο theTOC.gr , το ζητούμενο της κάλπης της Κυριακής και εκτιμά πως η ΝΔ μπορεί να πετύχει αντιστροφή της εικόνας που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

«Η ΝΔ δεν μπορεί να χρεώνεται ότι τρομοκρατεί τον κόσμο όταν υπάρχουν δηλώσεις σαν αυτές του Γ. Βαρουφάκη δεν πειράζει ας πεθάνουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία» τονίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης και επισημαίνει πως ο κίνδυνος της επόμενης μέρας είναι υπαρκτός είτε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτά που λέει είτε όχι. 

Βεβαίως αναγνωρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εξασφαλίσει εξάμηνη τεχνική ή άλλη παράταση υπό την προϋπόθεση πως «ο κ. Τσίπρας θα στείλει επιστολή σε Γιούνκερ και Λαγκάρντ... και θα αναλάβει την ευθύνη να ξεχρεώσει όσα χρωστάει η χώρα».

Στο ερώτημα αν υπάρχει περιθώριο για έναν μεγάλο συνασπισμό και μεγάλο συμβιβασμό μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά δεν το αποκλείει λέγοντας: «έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε»

ΣΗΜ: Η παρούσα συνέντευξη είναι μόνον για διαδικτυακή χρήση.   

Πηγή : theTOC.gr