Φίλες και φίλοι,

Στις 20 Σεπτεμβρίου καλούμαστε να πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση. Η πατρίδα μας, τους τελευταίους 7 μήνες, πλήρωσε ακριβά την ανικανότητα αυτών που για χρόνια της υπόσχονταν ψεύτικους δρόμους και κάλπικες ελπίδες.

 

Αυτή την ώρα έχουμε μπροστά μας μια τελευταία ευκαιρία. Να βάλουμε με την ψήφο μας ένα τέλος στο πισωγύρισμα. Τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Είναι η ώρα της αλήθειας. Είναι η ώρα να αφήσουμε πίσω τα διχαστικά διλήμματα και να βάλουμε τέλος στην ανασφάλεια. Είναι η ώρα να υποβαθμίσουμε τα σημεία που διαφωνούμε και να δώσουμε έμφαση σε αυτά που συμφωνούμε. Είναι η ώρα να μετατρέψουμε τα αδιέξοδα σε ένα νέο ξεκίνημα.

 

Η χώρα σήμερα χρειάζεται μια αποτελεσματική Διακυβέρνηση που θα εγγυάται τη σταθερότητα.  Μια Κυβέρνηση που θα προσελκύει επενδύσεις, θα ενισχύει επιχειρήσεις, θα δημιουργεί θέσεις εργασίας. Που θα βελτιώνει καθημερινά την πραγματική οικονομία και θα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα νέο, κοινό όραμα για την ανάπτυξη της χώρας μας. Μια Κυβέρνηση που θα περιλαμβάνει Εθνική Ομάδα Διακυβέρνησης, Διαπραγμάτευσης και Εθνικού Σχεδιασμού.

 

Και αυτό το μοντέλο μπορεί να το υπηρετήσει αποτελεσματικά και υπεύθυνα μόνο η Νέα Δημοκρατία.

 

Την Κυριακή, σας καλώ να δώσουμε μαζί το βροντερό παρών πάνω στην κάλπη και να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη. Σας καλώ να χτίσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Να ενώσουμε δυνάμεις και με αποφασιστικότητα να πάμε την Ελλάδα Μπροστά!

 

 

 

Φιλικά,

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης