Φίλες και Φίλοι,

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας έχει υποφέρει πολύ. Τα εισοδήματα συρρικνώθηκαν, οι άνεργοι σε κάθε σπίτι αυξήθηκαν, τα λουκέτα πύκνωσαν, οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν. Και το χειρότερο, η κρίση συνεχίζει να πλήττει ακόμα και τώρα τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τους άνεργους. Τους νέους. Τους μισθωτούς. Τους επαγγελματίες. Τους συνταξιούχους. Τους ανθρώπους που αγωνιούν  σήμερα για το αύριο των παιδιών τους.

Πίστευα και πιστεύω ότι η παράταξή μας οφείλει να απευθύνεται πάνω από όλα σε αυτούς. Να τους εκφράζει και να διεκδικεί. Να τους ακούει, για να μπορέσει να ακουστεί. Πίστευα και πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα βαθιά λαϊκό. Και αυτό για μένα δεν αποτελεί ζήτημα πολιτικής. Είναι στοίχημα προσωπικό.

Στις επερχόμενες εκλογές παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αποφασίζουμε για τις ημέρες που θα έρθουν. Επιλέγουμε αν θα φέρουμε στη χώρα μας ανάπτυξη, επενδύσεις και δουλειές ή αν θα συνεχίσουμε να ανακυκλώνουμε τη φτώχεια μας.

Γνωρίζεις ποιος είμαι. Πολιτεύομαι τόσα χρόνια στην περιοχή σου. Με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και τις θυσίες σου. Με την αποφασιστικότητα να αλλάξω όσα μπορώ. Με ειλικρίνεια απέναντί σου. Δεν κρύφτηκα στα δύσκολα, δεν υπέκυψα στον λαϊκισμό, δεν ωραιοποίησα καταστάσεις. Σου είπα πάντα την αλήθεια.

Είμαι εδώ γιατί, μετά το διαχωρισμό της Β’ Αθηνών, επέλεξα να παραμείνω δίπλα σου και να πορευτούμε μαζί. Είμαι εδώ, με τη δύναμη που μου δίνει η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι εδώ, γιατί αποτελεί τιμή μου να σε εκπροσωπώ. Για να βάλουμε τη Δυτική Αθήνα πρώτη στις αποφάσεις της νέας Κυβέρνησης!

Είμαι εδώ, για να πετύχουμε μαζί καλύτερες ημέρες για όλους! Για να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει!

Ξεκινάμε. Δυνατά, Δυτικά, Μαζί!

 

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης