Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Στη συνάντηση, συμμετείχε ο Δήμαρχος Πετρουπόλεως, Στέφανος Βλάχος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σκαλιστήρας και Βασίλης Φιλίππου.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Facebook, έγινε συζήτηση για το ζήτημα της επιπλέον χρηματοδότησης της ανακατασκευής του 2ου ΓΕΛ Πετρουπόλεως, για το οποίο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα, αλλά και για να λάβει η Πετρούπολη ένα σημαντικό μερίδιο από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρβιτσιώτης στην ανάρτησή του επισημαίνει:

«Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για τη σημερινή συνάντηση με τον Δήμαρχο Πετρουπόλεως Στέφανο Βλάχο και τους αντιδημάρχους Θανάση Σκαλιστήρα και Βασίλη Φιλίππου.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την επιπλέον χρηματοδότηση της ανακατασκευής του 2ου ΓΕΛ Πετρουπόλεως που θα προχωρήσει άμεσα.

Επίσης μπήκαν οι βάσεις ώστε η Πετρούπολη να πάρει ένα σημαντικό μερίδιο από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης αλλά και από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Δέσμευση είναι η Δυτική Αθήνα να έχει την προσοχή της κεντρικής εξουσίας και με έργα να αναβαθμιστεί η ζωή των πολιτών».