ΣΤΟΧΟΣ Η ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
"Η καταστροφή και η μεγάλη δοκιμασία που πέρασε ολόκληρος ο Ελληνικός λαός έβγαλε και πολλά θετικά μηνύματα. Μπορεί να αποτελέσει μια ευκαιρία για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο". Αυτό επεσήμανε κατά τη χθεσινή ομιλία του στο Δήμο Κηφισιάς, ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθήνας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, διατυπώνοντας εκ νέου την άποψη του για την δημιουργία Υπουργείου Περιβάλλοντος.
Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι, «δεν θα κληθούμε να ψηφίσουμε μόνο με βάση τα τελευταία γεγονότα, αλλά και με βάση τη σοβαρότητα, με την οποία η Κυβέρνηση αντιμετώπισε όλα τα κρίσιμα θέματα, που απασχολούν την ελληνική κοινωνία κατά τα τελευταία 3,5 χρόνια».
Όσον αφορά την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει εντυπώσεις σχετικά με την υποψηφιότητα της κας Φ. Γεννηματά, την χαρακτήρισε προσβλητική για τη νοημοσύνη των πολιτών την όλη προσπάθεια, υπενθυμίζοντας ότι η σχετική διάταξη του Συντάγματος έχει ψηφιστεί και από το ΠΑΣΟΚ.
Τέλος και αφού τόνισε ότι, «η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον ηγέτη της Κώστα Καραμανλή, είναι η μοναδική πολιτική δύναμη της χώρας που εγγυάται τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων», ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ζήτησε από τους πολίτες να της δώσουν με την ψήφο τους τη δυνατότητα για αυτοδύναμη Κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία.