Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Δήμο Αιγάλεω, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έτυχε θερμής υποδοχής από τους ψηφοφόρους, και είχε την ευκαιρία να παρατηρήσει ότι, ενώ «καλλιεργείται η εντύπωση πως αυτές οι εκλογές θα είναι βουβές», ο κόσμος με τη συμμετοχή και την έντονη παρουσία του είναι ζωντανή απόδειξη πως συμβαίνει το αντίθετο.

Συνεχίζοντας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ευχαρίστησε τους πολίτες «που έχοντας βάλει τη Νέα Δημοκρατία ψηλά, έχουν τοποθετήσει και τον πήχη των προσδοκιών μας ψηλά».

Ακόμη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε πως με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στα ΜΜΕ δεν προσπάθησε να προβάλλει το πρόσωπό του αλλά πρωτίστως θέλησε να παρουσιάσει το έργο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και τις γόνιμες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στα γεγονότα των πυρκαγιών, τόνισε πως είναι αδύνατο να έγινε τυχαία μια τόσο μεγάλη καταστροφή και εξέφρασε την άποψη πως «υπήρχαν κάποιοι που εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των συνανθρώπων μας, προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στη χώρα».

Μιλώντας για τον προσωπικό του αγώνα για τη Δυτική Αθήνα και το περιβάλλον υπενθύμισε τη μάχη που έδωσε και ο ίδιος να γίνει το στρατόπεδο Χαϊδαρίου πάρκο αναψυχής.

Τελειώνοντας, επεσήμανε πως η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κάνει την απαραίτητη αυτοκριτική για τις όσες παραλήψεις έχουν γίνει και έχει πρόγραμμα και όραμα για την επόμενη ημέρα. Ζήτησε, λοιπόν, από τους ψηφοφόρους να προχωρήσουν «όλοι μαζί με τον Καραμανλή» καθώς ο πρωθυπουργός έχει επιδείξει δύναμη, σθένος και γνώση για να πάει την Ελλάδα μπροστά.