Για τις δηλώσεις Τατούλη στην εκπομπή «Τι Τρέχει» με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου:

«Δεν συμφωνώ με κάποια από αυτά που είπε ούτε με το ύφος που τα είπε, θα σας πω όμως παράλληλα ότι στα κομματικά όργανα μπορούμε ο καθένας να ασκεί και την κριτική του και την αυτοκριτική του».

 

Πιστεύετε ότι ο κ. Τατούλης θα επρεπε να παραιτηθεί λέγοντας τα όσα είπε;

«Δεν είμαι στο μυαλό του κ. Τατούλη για να ξέρω ποιος είναι ο στόχος του.

Αν είχα φτάσει εγώ σε ένα σημείο να διαφωνώ τόσο κάθετα με τη ΝΔ σε πάρα πολλά πράγματα, θα αισθανόμουν ότι η ΝΔ δεν είναι το κόμμα που εκφράζει τις ανησυχίες μου».

 

Άρα θα φεύγατε

«Αυτό είναι  το δικό σας συμπέρασμα»

 

Πιστεύετε ότι υπάρχει ουρά πίσω από αυτά που είπε ο κ. Τατούλης;

«Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την ευγενή του ανησυχία για τον τρόπο με τον οποίο πορεύεται η ΝΔ. Δεν πιστεύω σε κανένα άλλο σενάριο».

 

Για το κυβερνητικό έργο:

«Έχουμε κάνει μια ξεκάθαρη συμφωνία με τους πολίτες, αυτή η συμφωνία βασίζεται στη λογική ότι θα πάμε γρήγορα σε αλλαγές, αλλαγές στην Οικονομία, στη Διοίκηση. Αυτό ήταν που είπαμε παραμονές των εκλογών και αυτό πρέπει να κάνουμε γρήγορα. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις που οφείλονται είτε σε αναβλητικότητα των υπουργών είτε σε αναβλητικότητα του κεντρικού επιτελείου, μας δημιουργούν και μια εικόνα ότι φοβόμαστε κάποιον. Δεν πρέπει να δείχνουμε ότι φοβόμαστε».

 

«Έχω μια μεγάλη διαφωνία και απορία με τον κ. Τατούλη και την θέση του, ποιο είναι  το δια ταύτα σε αυτά που είπε, η κατάληξη. Είναι η αποχώρησή  του από τη ΝΔ; Η παραμονή του, να μετράμε την ψήφο του στα θετικά και να μην την υπολογίζουμε σε ν/σ που φέρνουν λαϊκή αντίδραση; Δεν έχω καταλάβει από εδώ και πέρα ποια θέλει να είναι η πορεία και η σχέση του με τη ΝΔ».