Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Δήμου Καλλιθέας.

Ο Υφυπουργός αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος, συζήτησε με προσωπικό και ασθενείς για το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής Ενηλίκων», το οποίο λειτουργεί από την 1/9/2009 και στοχεύει στην προστασία των ασφαλισμένων κατά κινδύνων, ασθενείας, αναπηρίας, ατυχήματος, γήρατος κλπ.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε ότι η αξιοπρέπεια του πολίτη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διακυβεύματα και βασική πολιτική επιλογή για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι αυτοδύναμη για να προχωρήσει αυτές τις πολιτικές με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι μέσα από τη σωστή ιεράρχηση των κυβερνητικών προτεραιοτήτων να θέσει τις βάσεις για μια σαφή βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών και την ορθή ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους».