Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δημαρχείο Μεταμόρφωσης. Στην συζήτηση που έγινε παρουσία του Δημάρχου Μεταμόρφωσης, κ. Δημήτρη Τζίτζιφα, του Αντιδημάρχου κ. Θεοδ. Βλάμη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Σάββα Νάνου, Χρήστου Παπαχαρίση, Χαρ. Νικολοπούλου, τον Πρόεδρο της Τ.Ο. της ΝΔ κ. Ελ. Ζωφέα, τα μέλη Π. Καρακατσάνη, Αικ. Μουρίκη κ.α., ο Υφυπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε το γεγονός ότι για πρώτη φορά εν όψει των εκλογών, μια παράταξη επιλέγει να πει την ωμή αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση της οικονομίας και τις συντονισμένες προσπάθειες που πρέπει να γίνουν τα επόμενα δύο χρόνια με στόχο την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μ. Βαρβιτσιώτης: «η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρο σχέδιο σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που αρέσκεται σε γενικολογίες, οι οποίες σε τελική ανάλυση είναι ανεφάρμοστες.

Πρέπει να γίνει κατανοητό στην κοινή γνώμη ότι η έξοδος από την οικονομική κρίση που πλήττει όλες τις χώρες δεν πρόκειται να επιτευχθεί με παροχές και ότι μια τέτοια πολιτική θα υπονομεύσει το μέλλον των επερχόμενων γενεών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Υφυπουργός, αναφερόμενος στα εθνικά θέματα σημείωσε ότι: «Μπροστά μας έχουμε δύο ορόσημα. Αφενός τη διαπραγμάτευση για την ονομασία των Σκοπίων και αφετέρου την αξιολόγηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας. Σ’ αυτά τα ζητήματα οι θέσεις μας είναι σαφείς και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - σε αντίθεση με τις πρακτικές που ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών- έχει θέσει με σαφήνεια τις κόκκινες γραμμές.