Σημεία συνέντευξης Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον FLASH και στους Δημοσιογράφους Γ. Κύρτσο και Γ. Σταματόπουλο

Για τη συνέντευξη Καραμανλή
Από την συνέντευξη του Πρωθυπουργού εγώ πείστηκα ότι δίνει την μάχη με όλες του τις δυνάμεις. Πάμε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δεν νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε μια συζήτηση για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Η επόμενη ημέρα θα κριθεί από το αποτέλεσμα της προηγούμενης.


Για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας
Οποιαδήποτε συζήτηση που προκαλεί εσωστρέφεια παραμονές των εκλογών βλάπτει την παράταξη και εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να την κάνω…
Η κουβέντα γύρω από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι παρελκυστική σε σχέση με το διακύβευμα των εκλογών το οποίο αφορά την οικονομική πολιτική, με την οποία θα αντιμετωπίσουμε μετά τις 5 Οκτωβρίου τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης…
Για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει περισσότερη συζήτηση και από το διαζύγιο του ΠΑΣΟΚ με τον Πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη… ο οποίος ανέδειξε πολιτικά τον Γ. Παπανδρέου και του έδωσε και το δαχτυλίδι της διαδοχή.


Για την εξέλιξη του προεκλογικού αγώνα
Νομίζω ότι αυτό που μπορεί να αλλάξει σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία είναι να αυξηθεί η συσπείρωση της και να αποδομηθεί ισχυρισμός του ΠΑΣΟΚ ότι όλα είναι εύκολα. Το πρόγραμμα των 100 ημερών που εξήγγειλε ο κ. Παπανδρέου είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί σε αυτό το διάστημα.
Δείτε τι έγινε με τον Ομπάμα και το δικό του πρόγραμμα των 100 ημερών. Αν και έχουν περάσει εννέα μήνες ακόμα δεν έχει περάσει το πρώτο βασικό του νομοσχέδιο. Είναι δύσκολες οι αλλαγές και επίπονες. Αυτή τη στιγμή δε χρειαζόμαστε πειραματισμούς αλλά τη συνέχιση ενός έργου που έχει αποδώσει γιατί έχει προστατεύσει τον κορμό της οικονομίας από την κρίση.