-Εμείς κάναμε αλλαγές και προωθήσαμε σημαντικές πολιτικές. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά επισκιάστηκαν από υποθέσεις που μας στενοχώρησαν όλους και έχουν πληγώσει πάνω από όλα τους φίλους και τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας.
-Έχουμε πετύχει να θωρακίσουμε τη χώρα από την οικονομική κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι επιπτώσεις για τη χώρα μας είναι πολύ περιορισμένες σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
-Πρόσφατα 1.800.000 άνθρωποι πήραν επίδομα θέρμανσης, χιλιάδες συνάνθρωποι μας πήραν έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης από 300 έως 500 €, οι άνεργοι πήραν διπλό δώρο Χριστουγέννων. Ενισχύσαμε τη μικρομεσαία επιχείρηση και τον κλάδο του τουρισμού, ενισχύσαμε τις πολιτικές για την απασχόληση.
-Η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να γίνεται με όρους σουπερμάρκετ: ποιός δηλαδή μας δίνει 30 Λ € την ημέρα και ποιός μας δίνει λίγα παραπάνω. Έτσι δεν λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, να εστιάζουμε σε αυτούς που μαστίζονται πιο έντονα από την κρίση. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε σε όλους τα πάντα. Αυτό που επίσης έχει σημασία είναι ποιος μπορεί να δημιουργήσει μόνιμες συνθήκες ανάπτυξης στη χώρα.