«Αν μπορούσε να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να καταφύγει σε μια μεγάλη έκτακτη φορολογία και υπέρογκο δανεισμό, τότε θα έπρεπε ο κ. Παπανδρέου να είχε πάρει το Νόμπελ Οικονομίας και βεβαίως το πρόγραμμά του ΠΑΣΟΚ να εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης».«Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση του δανεισμού. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη χώρα όπως ορισμένα νοικοκυριά, που πήραν μεγάλα στεγαστικά δάνεια και κατέληξαν να τα αποπληρώνουν με χρήματα από τις πιστωτικές κάρτες».


«Δε νομίζω ότι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ δεν είναι καθαρά. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να κάνω καμιά δήλωση, η οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα συμβάλλει στη διαιώνιση της εσωστρέφειας».
«Γενικά μιλώντας πάντως και επειδή τόσο η παράταξη όσο και η πολική ζωή του τόπου το΄χει ανάγκη θα πρέπει να επιλεγούν νέοι άνθρωποι, δυναμικοί, καταρτισμένοι που μπορούν να προσφέρουν στην πολιτική και τον τόπο».

«Όμως όλες οι χώρες της ευρωζώνης κινούνται στην γραμμή που υποστηρίζουμε και εμείς και εφαρμόζουν περιοριστικές πολιτικές, παρότι δεν έχουν το βάρος του δικού μας χρέους και μπορούν να δανείζονται με χαμηλό επιτόκιο».