Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στο εκλογικό του κέντρο στο Περιστέρι ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής της Β΄ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Σήμερα δίνουμε απάντηση σε όσους έλεγαν ότι η ΝΔ δε συσπειρώνεται. Σε όσους αμφέβαλαν για το ηθικό των Νεοδημοκρατών» επεσήμανε ο κ. Μ. Βαρβιτσιώτης και σημείωσε ότι «από εδώ, από την καρδιά των δυτικών προαστίων λέμε το μεγάλο ναι στη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή, τo μεγάλο ναι στη νέα νίκη που έρχεται».

«Κάποιοι προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να μας πείσουν ότι οι εκλογές έχουν κριθεί ότι ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει. Και έσπευσαν να μας πουν ότι θα φέρουν ακόμα και νέους συμβούλους για να μας κυβερνήσουν, λες και δεν έχει η πατρίδα μας άξια και ικανά στελέχη. Όλοι μαζί θα τους δώσουμε την απάντησή μας».

«Μέχρι την Κυριακή στις 7:00 το βράδυ θα συνεχίσουμε ενωμένοι. Γιατί οι μάχες δεν κερδίζονται από τις δημοσκοπήσεις και τα παράθυρα των τηλεοράσεων. Το διακύβευμα των εκλογών είναι μεγάλο: αφορά την πορεία των εθνικών θεμάτων, την έξοδο από την οικονομική κρίση και η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Γι΄ αυτό λοιπόν σας καλώ όλους να μην σταματήσουμε ούτε λεπτό. Για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια δυνατή και σύγχρονη Ελλάδα».

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ολοκλήρωσε την ομιλία του καλώντας στο βήμα στον πατέρα του, κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος φανερά συγκινημένος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

«Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βλέπω πολλούς παλιούς αγωνιστές, με τους οποίους δώσαμε πολλούς ηρωικούς αγώνες. Άλλοτε γελάσαμε και άλλοτε κλαίγαμε. Τώρα όμως θα γελάσουμε ξανά. Τώρα ο λαός θα εκφραστεί, ότι η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης.