ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Η ΑΛΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»


Η παράταξη «Πολιτών Κοινωνία –Η Άλλη Γλυφαδα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας των εκλογών του 2006, κο Βασίλη Τσατσαράγκο θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον κ.Τσατσαράγκο προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Η συνεργασία μας με την «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γυφάδα» αποτελεί πράξη ευθύνης απέναντι στην Πόλη μας. Έχουμε δηλώσει άλλωστε από την αρχή της προσπάθειας μας ότι βάζουμε τη Γλυφάδα πάνω από ιδεοληψίες, κόμματα και παρατάξεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης Τσατσαράγκος με την πλούσια και πολυμέτωπη δράση του στην πόλη μας, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια μας για την πραγματική αλλαγή της Γλυφάδας.
Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα.
Άλλωστε οι ανάγκες της Γλυφάδας και οι προσδοκίες των Γλυφαδιωτών μας επιβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή σύγκλιση και σύνθεση με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη.
Είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την πόλη μου δικαιώνοντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, κάνοντάς τους υπερήφανους για την επιλογή τους.»


Από το Γραφείο ΤύπουΑκολουθεί το Δελτίο Τύπου των «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα» για τη συνεργασία:

                                                                                                                      Γλυφάδα, 21 Σεπτεμβρίου 2010

                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα», μετά από ανοιχτή πρόσκληση συστράτευσης του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ως υποψηφίου Δημάρχου, με το Συνδυασμό «Μαζί για τη Γλυφάδα», «…για ένα νέο ξεκίνημα, ανεξάρτητα από Κόμματα και πολιτικές πεποιθήσεις για την αλλαγή στη Γλυφάδα», αποφάσισε να συνεργαστεί με το ψηφοδέλτιο του ως συνεργαζόμενη, διατηρώντας την αυτοτέλειά της.

Καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση, γιατί συντρέχουν οι προϋποθέσεις μέσα από αυτήν τη συνεργασία, να συμβάλλουμε με την εμπειρία μας. Η Γλυφάδα να γίνει πόλη πρότυπο κοντά στον πολίτη. Πολύ απλά συναντιόμαστε για την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.

Η συμμετοχή μας, μπορεί να αποτελέσει (κάτω από προϋποθέσεις), εγγύηση για ένα Δήμο που θα υπηρετεί τον πολίτη, γιατί για εμάς, το κυρίαρχο είναι το συμφέρον της πόλης μας και αυτό θα υπηρετήσουμε.

Η κοινή συνεργασία με επικεφαλής, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ως υποψηφίου δημάρχου, πραγματοποιείται με βάση τα κάτωθι:

1. Συμφωνείται, η «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα» να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη «Μαζί για τη Γλυφάδα» ως συνεργαζόμενη, διατηρώντας την αυτοτέλειά της.

2. Η συνεργασία είναι προγραμματική σε αυτό-διοικητική – δημοτική βάση, δηλαδή για τα θέματα που απασχολούν τους δημότες σε ό,τι αφορά στο δήμο της Γλυφάδας.

3. Η συνεργασία διαπνέεται από πνεύμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού και κυριαρχείται από την απόλυτη Διαφάνεια και Ήθος.

4. Βασίζεται στους άξονες:
 Συμμετοχή των πολιτών
 Περιβάλλον (ελεύθεροι χώροι, Ελληνικό, Παραλία, Υμηττός)
 Ποιότητα ζωής
 Καθαριότητα στη Γλυφάδα
 Πολιτισμός
 Προϋπολογισμός των πολιτών
 Καθημερινότητα

5. Συναποφασίζεται, η αξιοποίηση (με ουσιώδη ρόλο) της μεγάλης εμπειρίας της «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα» στα αυτοδιοικητικά, ως Κίνηση Πολιτών.

6. Η «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα», ως αυτονόητο, διατηρεί απόλυτα την αυτονομία της, εμμένοντας στις ιδρυτικές της αρχές και συνεχίζει να μάχεται για αυτές.

Αυτή τη φορά καλούμαστε να ψηφίσουμε ικανούς ηγέτες καινούργιων θεσμών αυτοδιοίκησης και εμείς είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό.

ΟΛΟΙ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Για την
«Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γλυφάδα»

Ο επικεφαλής
Βασίλης Τσατσαράγκος