Συνδυασμός νίκης με καθαρό και διάφανο ψηφοδέλτιο

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε τους 50 πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και απάντησε σε όλους και για όλα. Τόνισε ότι ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, βάζουν πάνω από όλα την πόλη, λέγοντας χαρακτηριστικά «το κόμμα μας είναι η Γλυφάδα». Ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων είναι τα 46 χρόνια, ενώ ισχυρή είναι η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, με διάθεση να προσφέρουν, συνδυάζοντας την ανανέωση με την εμπειρία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεισφορά όλων σε ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της Γλυφάδας, και παράλληλα ευχαρίστησε και όσους εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι χωρίς αυτό να καταστεί δυνατόν, προσθέτοντας ότι όλες οι όλες προτάσεις είναι χρήσιμες και η φωνή όλων πολύτιμη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρώην αντιδήμαρχο και επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο Σπ. Βαμβακερό, για την προσφορά του και εξήρε την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, ανοίγοντας το δρόμο σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν στα κοινά. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Τζάνο, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο, αλλά θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμπεριληφθούν στο συνδυασμό ως υποψήφιοι όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις που ακόμη εκκρεμούν στη δικαιοσύνη, σημειώνοντας ωστόσο ότι εάν και εφόσον, δεν προκύψουν από αυτές ευθύνες, η πόρτα της παράταξης για αυτούς θα είναι ανοιχτή.

Απαντώντας στον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε ο συνδυασμός έκανε λόγο για τρωκτικά και λασπολόγους που θέλουν να μεταφέρουν την προεκλογική αντιπαράθεση στο επίπεδο των ύβρεων και των συκοφαντιών, επισημαίνοντας ότι «δεν μας αγγίζουν» και ότι «μοναδικός μας στόχος είναι να γυρίσει η Γλυφάδα σελίδα». Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε και σε υποψήφιους Δημάρχους που επιθυμούν να εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι, αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έχει κρυφτεί ποτέ και ότι πάντα στέκεται ειλικρινής και καθαρός απέναντι στους πολίτες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» είπε ότι μόλις εκλεγεί Δήμαρχος θα προβεί σε έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, καθώς στόχος του είναι η νέα διοίκηση να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες με διαφάνεια παντού, και επανέλαβε ότι θα δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες όσων Δημοτικών Συμβούλων εκλεγούν, κάτι το οποίο έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος από την αρχή της προεκλογικής περιόδου.

Από το Γραφείο Τύπου