ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης ‘’Ανάπτυξη –Δημιουργία -Σπονδυλίδης’’, που μοιραστήκαμε τα οράματα και τις προσδοκίες του αείμνηστου δήμαρχου Θόδωρου Σπονδυλίδη και δημιουργήσαμε το έργο , πάνω στο οποίο στηρίζεται ακόμα η πόλη της Γλυφάδας δηλώνουμε:

Όπως ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σπονδυλίδης είχε καθοδηγήσει την ανεξάρτητη παράταξη του μακριά από επικίνδυνες επιλογές σαν αυτή του Κ. Κόκκορη ,τον οποίο θεωρούσε πολιτική συμφορά για την Γλυφάδα και τον είχε αποβάλει από την παράταξη του , έτσι και εμείς δεν παρέχουμε την οποιαδήποτε στήριξη σε αυτόν.

Συμφωνούμε απόλυτα με την δήλωση του πρώην δημάρχου Στέλιου Σφακιανάκη ,πρώην συνεργάτη του Θόδωρου Σπονδυλίδη για την μη στήριξη του Κώστα Κόκκορη και των καταδικασμένων και υποδίκων συμβούλων του.

Παρουσίες στα δημοτικά δρώμενα της Γλυφάδας ανθρώπων σαν τον Κώστα Κόκκορη που το όνομα του έχει εμπλακεί σε περίεργες υποθέσεις είναι μακριά από τις επιλογές μας , όπως ήταν και από τον αείμνηστο Θόδωρο Σπονδυλίδη.

Βλέποντας τις δύο επιλογές που έχουμε για στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 επιλέγουμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σαν την πιο σύγχρονη, συγκροτημένη και “ζωντανή” παρουσία , απαλλαγμένη από “υπόδικες “ παρουσίες και επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα οράματα του αείμνηστου Δημάρχου Θόδωρου Σπονδυλίδη για την Γλυφάδα , είναι και οράματα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Νοιώθουμε δε την υποχρέωση μετά την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από την παράταξή μας , την οποία θεωρούμε αυθαίρετη καθώς είναι προϊόν διαλόγου, να την καταγγείλλουμε γιατί δεν εκφράζει την πλειοψηφία της παράταξής μας .

Τα μέλη και φίλοι της παράταξης Ανάπτυξη – Δημιουργία – Σπονδυλίδης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ , ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΙΡΚΙΛΙΤΣΗ , ΧΑΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ , ΦΩΦΗ ΚΑΝΑ , ΚΩΝ/ΝΑ ΖΕΡΒΟΥ , ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΓΚΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΝΝΙΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ και δεκάδες μέλη και φίλοι της παράταξης “ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ “