Επίσκεψη στο Μαρούσι και συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρωί ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ενημερώθηκε από τον κ. Πατούλη για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Αμαρουσίου, καθώς και για την αδιαφορία που επέδειξε η Κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια απέναντι σε αυτά. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο Εθνικής και Ιστορικής σημασίας ζήτημα της απώλειας του κειμηλίου του Σπ. Λούη, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης εκτενώς την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, εστιάζοντας στην κρισιμότητα των επικείμενων Εθνικών Εκλογών για τη Χώρα.
Ο κος Βαρβιτσιώτης επεσήμανε την αναγκαιότητα ανάδειξης σταθερής και ισχυρής Κυβέρνησης, ώστε την επαύριο των εκλογών η Ελλάδα να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης και να καταστεί εφικτή η διέξοδος από την οικονομική κρίση που πλήττει τους πολίτες. Τέλος , επιβεβαίωσε τη στήριξή του στη δημοτική αρχή , για το έργο της οποίας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του. Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι αντιδήμαρχοι της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων της Ν.Δ.