Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στα γραφεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, όπου και συναντήθηκε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της, προκειμένου να ενημερωθεί για τα βασικά προβλήματα του Σώματος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η συζήτηση, μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε στα θέματα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του προσωπικού, στην αναδιάρθρωση του Σώματος, στην εκπαίδευση των στελεχών, ενώ τονίστηκαν και άλλα λειτουργικά ζητήματα.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αφού εξέφρασε την εκτίμησή του στο αξιόμαχο του ένστολου δυναμικού της χώρας, το οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, διατηρεί την άμυνα και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας σε υψηλά επίπεδα, τόνισε:
«Η δική μου παρουσία εδώ έγκειται στην καλύτερη συνεργασία και στην πιο βαθιά κατανόηση των προβλημάτων σας, ώστε να επιλυθούν χωρίς χρονοτριβή θέματα, όπως αυτό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Σέβομαι την καθημερινή αυτοθυσία των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και στοχεύω στο να σας παρασχεθούν όλες εκείνες οι εγγυήσεις, ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή σας